sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Överin miehet heiluttaa

Eli ylirasitusta on havaittavissa, eikä treenimääristä johtuen vaan ehkä muista jutuista (mm. 8kk nukkumatta yhtään kokonaista yötä)...no, samalla treenailutauollapa voi koittaa myös parantaa muutaman jalkavaivan :-)

Tiomilassa tuli kuitenkin käytyä ja siitä ei jäänyt käteen edes karttaa, joten en voi julkaista ko. tuskien taivalta kartan muodossa...harmi ;-) Kisasta todettakoon sen verran, että jos joskus on ollut huono päivä, niin nyt oli oikein isolla suuttimella sellainen ja se siitä...eipä paljon naurattanut metsikössä. Sinänsä sija 18 oli joukkueelta hyvä suoritus, koska Amelie joutui jäämään pois kisasta ja kovavauhtista maajoukkuesuunnistajaa on vähän vaikea paikata...etenkään ns. juoksumaastossa.

Juoksumaasto aasinsiltana päästään KR kansalliseen. Kaikesta huolimatta uskaltauduin viivalle, koska tämä piti käydä kokemassa :Börje oli tehnyt kivan radan melko käyräpitoiseen maastoon. Omalta kohdalta vauhti oli täyttä lyllerrystä ja ylämäki-alamäkikävelyä, mutta virheitä ei kovin paljon tullut...lähinnä pientä epävarmuutta ja pysähtelyä. Se riitti voittopokaaliin eli Pilates-rolleriin, jota pitää seuravaaksi opetella käyttämään :-) Keskimatka on vielä vähän mietinnässä, mutta kipeillä ja väsyneillä jaloilla ei huvita lähtee. Tietty kakkosryhmän kisoissa kaikilla on sama, joten siellä voisi pärjätäkin ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti