sunnuntai 8. elokuuta 2010

WMOC osa I

Kesälomailun ohjelmassa tänä vuonna olivat veteraani-MM kisat Sveitsissä. Skaboissa ohjelmassa oli kaksi sprinttiä (karsinta ja finaali) ja kolme tavallista kisaa, joista kaksi jälleen karsintoja.
Sellainen vaikutelma kisoista jäi, että taso kovenee, kun ikäluokka suurenee ja vanhimmat osallistujat ovat sitten jo ihan oma maailmansa ...varsinaisia teräsvaareja ja -mummoja. Pitäisi varmaan itsekin ottaa tavoitteeksi kyetä suunnistamaan vielä 90-vuotiaana, mutta se tuskin onnistuupi :-)
Kisat siis startattiin La Chaux-de-fonds nimisessä kaupungissä Sveitsin ranskankielisellä seudulla lauantaina 31.7. Tosi kiva kaupunki tai ainakin täysin erilainen kuin Suomen kaupungit. Ensin menin mallisuunnistuksen verkaksi ja sitten pääsin säheltämään ekaan oikeaan kaupunkisprinttiini. Suunnistuksellisesti tässä radassa oli ainakin minulle kivasti haastetta ja onnistuin räveltämään oikein reilun pumminkin, kun ajatus hetkeksi katkesi ja sitten en tajunnutkaan vähään aikaan mistään mitään. Sijoitus taisi olla 10. ja pääsinpä kuitenkin A-finaaliin :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti