maanantai 16. elokuuta 2010

Paluu arkeen 2

AM-kisa Säynelammella ja samalla (ainakin toivottavasti) henkilökohtainen pohjanoteeraus tämän vuoden kisoista. Viime vuonna vastaavaa taisi suunnistuksen osalta olla AM-viestissä, mutta nyt huonon suunnistuksen lisäksi tökki kaikki muukin hellekelin kruunatessa kokonaisuuden. Mietin keskeyttämistä useammin kuin kerran siinä pummaamisen ja kaiken muun kompuroinnin ohessa. En kuitenkaan kehdannut. Kerran olen keskeyttänyt silkan v*tutuksen takia (KRV 2002 +puolen tunnin pummit) ja sille tielle en ole ajatellut lähteä useammin:-)Lyhyt analyysi :
Ykköselle liian ylös ja sitten takas. Harvennushakattu rinne ei ollut ihan priimointa settiä juoksennella ees taas. + 3min.
Kolmoselle pikku koukku + väärä reitti + 45 s
Neloselle +4 minuuttia, kun en jaksanut tajuta kartasta mitään ja lähdin polulta aivan liian aikaisin kohti kuviorajaa, jota ei tietenkään löytynyt väärästä paikasta.
Vitoselle matkalla piti ensin lyödä oikein kunnolla risua silmään ja sitten ihan vaan vissiin huvikseen kiivetä mäen päälle ja olla siellä ihan pihalla. Tässä ajattelin, että jos nyt rasti ei ole siellä, missä arvelen...lähen vaan pois. + 1.5 minuuttia.
Kutosen löysin yllättäen aika kivasti ja siitä ilahtuneena päätin jatkaa vielä seiskalle.
Polkuhärö ja pieni rastinottovirhe siihen sitten +1 min
Kasille liian alas ja siellä sitten ihmettelin ihan tosissaan. Voi urpoilua. + 30s
Uitin itseäni pienen pienessä purossa ennen juomarastia.
Ysille ja kympille räpeltelin tietä pitkin ja samoin kyllä seuraavallekin, kun metsässä juoksu meni ihan kävelyksi ja tiellä sentään jaksoin vähän hölkätä. Tuskaa!
12 rastia ruskistin rinteessä väärässä kohtaa, kun ei vaan mennyt jakeluun, että en voi olla rastin kohdalla vielä. + 1.5 min
13 :lle ryömin ylämäen, mutta osuin sentään rastille. 14 :llä sai 10 minuuttia perään lähtenyt kiinni. En ottanut peesiä, kun en jaksanut.
15 rastille mennessä kaaduin ja löin polven kiveen. Koukku johtuu siitä, että olin jo menossa suoraan pois, mutta en sittenkään kehdannut, kun kerran jalallakin pystyi jotenkuten hölkkäämään. +1min
Loppukartasta ei saa selvää, mutta en saanut miekään enää siinä vaiheessa.
Maailman pisin 7.5 km ...lähes 1.30 meni aikaa. Olin kuolleempi kuin erikoispitkän jälkeen. Näin se kunto huononee kesän edetessä ...voivoi ja sitä rataa:-) Onneksi pääsi Säynelampeen uimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti