sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Takaisin Kainuuseen
Jaahas, kisapäiväkirjasta unohtui ihan kokonaan Kainuun Rastiviikko -aktiivilomailua Kuhmossa viikon verran :-) Sarjavalinta meni tiukaksi D21A ja D35A sarjojen välillä, mutta valitsin ekan...ja aivan turhaan, koska samat radat tahkottiin kummassakin sarjassa. Toisaalta en olisi voittanut D35 -sarjaa, joten pokaalimetsästyksen näkökulmasta homma meni nappiin :-) Eliittiinkin olisi voinut mennä, mutta jotenkin voitosta taistelu on kivempaa kuin takatolpan välttely, joten kaikin puolin ihan jees valinta ja rastiviikko.


Hiidenportin kansallispuistossakin vierailimme (kuvassa itse Hiidenportti). Sinne ei tosin ihan vahingossa eksy...on sen verran keskellä korpea. Hiisiä ei näkynyt, mikä oli pettymys tyttärille :-)
Onnistuin tuhoamaan sekä toisen että kolmannen päivän garmin datan sammuttamalla kellon väliajan ottamisen sijasta, joten katsaus kartoista on viikon alusta ja lopusta. Tässä eka päivän räpellys kaikessa komeudessaan...sininen viiva kertoo, mistä luulin kulkevani ja Garmin toimii totuuden torvena.


Viimeisenä päivänä punainen viiva (samaa sävyä naaman kanssa)kertoo siitä, että ei kule ei. Pari superpöljää virhettäkin tuli tehdyksi. Loppupeleissä jäi kuitenkin hyvä fiilis tästä viikosta ja lomasta. Ensi vuodesta ei tiedä, mutta vuoden 2013 rastiviikolle lienee "pakko päästä" :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti