keskiviikko 3. elokuuta 2011

Hepokorpeaa

Tässä vaiheessa kautta kilpakuntoilijan mietintämyssyssä on se, että kannattaako lähteä toiselle puolelle Suomea SM-kisoihin. Äkkiä olisi helppo todeta, että ei toudellakaan kannata, mutta toisaalta taas ...oma vaikeutensa on vielä siinä, että jos päätyy lähtevälle kannalle, niin mennäkö ykkösryhmän skaboihin vai kakkosryhmän ? Kas siinäpä kysymys, mutta on noita vaikeampiakin vastaan tullut :-)Nähtäväksi jää tämä.
Ja asiaan : eli suunnistaidot ainakin kaipaa reilusti kohennusta, joten otin suunnaksi KR:n taitoharkan Hepokorvessa. Maasto ei nykyisellään ole mikään suunnistajan paratiisi : on risua ja heinää - välillä ihan kivaa baanaa, mutta harmillisen vähän. Toisaalta nyt en bongannut yhtään megapaarmaa eikä ainakaan vielä ole hiuksista ryöminyt yhtään hirvikärpästä, joten pisteet siitä :-)
Tarkoitus oli vain löytää rastit, joten vauhti oli aikalailla luokkaa lyllerrys. Ykköstä koukkasin ja kolmos-nelosvälillä kiemurtelin oudosti (ei vähiten johtuen maaston huonokulkuisuudesta) Muuten ihan jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti