maanantai 29. elokuuta 2011

Failed



Tulipas käytyä E-Gameksessa ja eksyinhän mie...se siitä rankipisteen metsästyksestä sitten - voivoi:-)
La skabassa oli matkaa vetskusarjalaiselle aivan riittävä 6km. Sitä mie tahkosin tunnin verran ja helle-heinosena sippasin tietysti ihan totaalisesti. Alkumatka meni kohtuu mukavasti pienillä virheillä, mutta vitoselle otin koukun, jonka jälkeen ei enää huvittanut mikään. Loppumatka menikin ihan kävelyksi ja silti saatoin seisoskella jonkin aikaa rastin tuntumassa, kun en vaan ylikuumentuneessa pääkopassani tajunnut, missä se lippu oikeen on. Onnea vaan. Jos nyt jotain kivaa tästä etsii, niin samoilla seuduilla junnasin menemään kuin v. 1994, muutama rasti oli jopa melko lähellä noita takavuosien lipun paikkoja.



Su kisassa oli sopiva matka 3,6km. Mikään muu ei sitten oikeen käynytkään. Ykkösen vielä jotenkuten löysin, mutta kakkosta en. Otin hieman väärän lähtösuunnan rastilta ja sitten olikin kaikki kalliomäet potentiaalisen rastimäen näköisiä. Vasta parin minsan jälkeen aloin oikeasti katsoa karttaa todetakseni, että ehkä se mäen reuna olisi hyvä käydä etsimässä. Kolmoselle otin alkumatkasta taas liikaa oikealle, mutta korjasin tällä kertaa nopeammin. Neloselle pistelin pusikon poikki ja sitten se tarkka rastiotto jäi vähän vaiheeseen. Tulin suoraan kumparerastille, jonka paikallistin väärin ja siitä sitten ensin etsintää liian aikaisin ja sitten tietysti vähän pitkäksi ja sama homma. Seuraavat välit lyllersin tasaisesti. Kasille mennessä putosin suo-tiheikköön, vaikka olisi pitänyt mennä kalliolla. Ysille ajauduin vasemmalle ja sitten hitaasti kohti rastia. Vielä rasti yksitoistakin oli niin kovin vaikea, kun ensin olin tyylikkäästi ohittamassa sen (missä lie ajattelin olevani), mutta sattumalta päätin vilkaista koodin ja yllätyin todella, että se oli minun rastini. Siitä sitten selvittelin itseni maaliin jotenkin.



No, tästä ei ole hyvä jatkaa, mutta seuraaviin skaboihin on pari viikonloppua väliä, joten kerkii vielä koota suunnistusajatuksen paikallisilla kuntorasteilla :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti