maanantai 22. elokuuta 2011

eka kerta jälleen


Ilmoittauduin sitten ihan pokkana eka kerran kansalliseen kisaan veteraanisarjaan ...miksikö? No siksi että tunnen itseni kuntoilija-veteraaniksi, joka ei enää millään jaksa juosta pääsarjan ratoja ja lisäksi olen tietysti kovasti pokaalien perään. Saatan lisäksi olla kieroutunut ja haluan vetskusarjan vertailupisteillä itselleni SM-keskarille hyvän lähtöpaikan pääsarjaan hhahah:-)
Tajusin vasta joku aika sitten, että D35-sarjan pisteet huomioidaan lähtölistaa tehdessä esim. keskimatkalle. Se kuulosti tosi oudolta, mutta uskottava se vaan on. Itse en rankista paljon välitä, vaikka takavuosina työni merkittävin tulos syntyi painamalla SSL:n tietokannan nappia "laske ranki" ja sen jälkeen kyseinen listaus ilmestyi Suunnistajan välissä...ja pari päivää myöhemmin sainkin vastata kiukkuisiin puhelinsoittoihin, kun jotkut vertailupisteet oli väärin, joku kilpailu puuttui ja joku rankikuningas ei ollutkaan listalla ja sitä rataa ... mutta nyt en toudella edes tiedä, mikä on rankisijoitukseni.
Eli nyt vaan toivomaan, että Egameksessa D35-sarjan rankikärjessä olevat ovat kisoissa paikalla ja itse en eksy Innanbäckiin eli pääsen kohtuu sijoituksille molemmissa kisoissa. Sitten vaan ihailen rankisijaani D35-sarjassa ja saan keskarille hyvän lähtöpaikan siellä D21-sarjan top20 suunnistajien joukossa ...hihi.Tässä settiä vuodelta 1994 eli pikamatkan sm-kisoista. Näemmä olen karsiutunut sekuntipelillä finaalista D21-sarjassa (silloin ei ollut kuin D18 ja D21-sarjat) Pitää nyt sitten opetella kartta ulkoa, kun on kuitenkin rankipisteen metsästyksen kannalta hirmu tärkeä kisa tulossa jne. Harmi vaan, että ei ole uudempaa versiota kartasta...toisaalta ihan sama, eksyn mie kuitenkin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti