torstai 27. syyskuuta 2012

Lost

Harvoinpa on mennyt kisaviikonloppu yhtä pyllylleen kuin meni odotettu SM-keskimatka+viesti :-( Perjisyönä töissä jostain kehitetty kurkkukipu paransi vaan otettaan lauantaina ja karsintarävellys tuli suunnistettua lääkityksen turvin (ja varmaan just siksi pummasin kakkosrastia kolme minuuttia...niin varmaan;-)...onneksi ei tarvinnut alkaa arpoa sitä, ottaako lissää buranaa A-finaaliin vai eikö...tai isosti miettiä sitäkään, lähteekö viestijoukkueen suoritusta pilaamaan. Eiku kotiin armottoman ketutuksen vallassa möllöttämään vaan. Pieleen menneen viikonlopun jälkeen treeni-into puski esiin ja osallistuinkin yötaitoharjoituksiin Jaamankankaalla ...ja anto muuten "pikku" koukut siihen sitten (kts. kartta)..onnex oli niin pimeää ja sateista, ettei kukaan varmaan huomannut, miten hirrrveeeen kauan mie tahkosin sitä baanaa- oli nääs Thierryt ja muut starat paikalla :-)
Sitten olikin vuorossa kauden yösuunnistuskliimaksi eli AM-yö Vallisärkällä. Kyseisen antikliimaksin perusteella olen errrrittäin tyytyväinen siihen, että seuraan SM-yötä sipsien kanssa kotisohvalta :-) On toudellakin ne suvun yösuunnistusperintötekijät osuneet vain Minsalle (Tsempit muuten SM-yöhön, näytä niille ...etten puhunut höpöjä :-)
Yhtään ei tiiä pitäiskö nauraa vai itkee, että tällä suorituksella saa Savo-Karjalassa AM-hopeaa ...mutta hyvä, että pääsin maaliin suunnilleen 10min/km vauhdilla ja sitä rataa. Tästä ei yösuunnistusura kuitenkaan aukene, vaan taidan hypätä sivuun...ainakin kunnes unohdan mm. tuon kolmosrastin tienoilla iskeneen "lievän" ketutuksen ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti