tiistai 11. syyskuuta 2012

Siis eikö nyt mee jo jakeluun...

...että ykkösryhmän kisat on tarkoitettu ykkösryhmän suunnistajille ja veteraaneille on omat kisat :-) Joo ei mee...taas kerran matkustin Savitaipaleen sijasta Janakkalaan ja tulos oli odotetun kaltainen : karsinnasta pääsin jatkoon aika kivasti ja finaalissa ei sitten suunnistuksesta tullut mitään muuta kuin lisää harmaita hiuksia tai ryppyjä otsalle tai jotain ... Aloitin koukkimisen ykkösrastilla ja jatkoin kakkosella. Kolmosen sentään löysin suoraan. Nelosvälillä sekoilin polkujen kanssa ja kutosella koukin taas. Sitten hölmöilin reitinvalinnan kanssa ja olisin vielä muuten selvinnyt melko hyvin, mutta hukkasin itseni täysin ennen rastia..arhg! Seuraavakaan rasti ei osunut kohdalle "sinne päin" -tekniikalla ...ihme homma :-) 9-12 rastit onnistuin löytämään aika kivasti, kun oikein varmistelin...12 rastilta alkaneella pitkällä välillä olin hetken SP:n letkassa, kunnes juutuin johonkin kunnon ihan risukkoon ja pitkän taistelun jälkeen lopulta sain tietä ja polkua jalkojen alle. Niitä näitä taisin aatella siinä, kun käännyin tien risteyksestä väärään suuntaan...kesti hetkosen ennen kuin tajusin, ettei reitilläni pitänyt mitään ylämäkee olla siinä kohtaa :-) Maaliin pääsin kuitenkin, eikä edes takatolppaa tarjottu...Ens kauel meen varmaan kakkosryhmän kisoihin ;-)
Skabojen jälkeen teho-osasto kutsui ja siinä samalla piti suunnata katsetta seurrraaviin kisoihin...ja alkaa siis reenata niitä varten. No, reenaaminen ei oo mikään vahvuus tässä kohtaa, joten ehkä ainoa oikea suunnistusharjoite ajatellen SM-keskaria tuli tehtyy Marin, Miikan ja Tikin kaa männä keskarina Tolosenmäessä (tuskin olisin yksin sinne(kään) lähtenyt, joten onneksi sain siis seuraa - kiitos seurakavereille!)
Ihan ei laikka pudonnut tässä harjoituksessa, mutta en nyt joka rastia sentään joutunut etsimään. Ensi viikonloppua kohti enemmän vähemmän sekavissa tunnelmissa ...jee :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti