maanantai 3. toukokuuta 2010

Ei olla tarpeeksi hyvässä kunnossa :-)

käytiin Finspångissa 10-milassa. Miehet voitti ja ISOT onskut heille vielä kerran!! Oli siellä se naisten viestikin ja myö osallistuttiin. Ykkönen oli lopulta 19. ja kakkosjengi 62. Hyvähyvä. En kommentoi muiden suorituksia, enkä omaanikaan jaksa hirveesti selitellä. Peruspaska, kuten kaimani asian ilmaisee :-)
...mutta kiva reissu muuten.

Oma tavoite oli ainakin saada gps 4.osuudelle. Loppusuoralla kerkisin aatella, että ei se nyt kyllä taida onnistua, kun kaikki lappoivat ohi molemmilta puolilta ja itse taisin pääosin pyöriä vaan paikallani. Mutta hah, saipas Mari gepsin kuitenkin eli tavoite saavutettu ! Muuten kisasta jäi mieleen, että olisi voinut olla kurkku vähemmän kipeä, yhden parin minsan koukun olisi voinut jättää tekemättä ja suunnistaa olisi pitänyt muutenkin aika paljon sujuvammin... mutta muuten pääsin suorituksessa mellanin puolelle. Sillä tuli +7 minuuttia pataan ja sitä rataa.

Kuten sanomalehti Karjalaisessa oli osuvasti otsikossa jo todettu : " ei olla tarpeeksi hyvässä kunnossa" . Mutta kassellaan syssymmällä, kuten pojat sanoo ...ja lyönnit siihen sitten ;-)
Kartan pistän näytille, kun saan gps-datan osumaan kohdilleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti